Haberler, Kampanyalar

Haberler, Kampanyalar kategorisine ait (2 kayıt bulundu)
Haberler, Kampanyalar Ekle

ID No: #1174
29.04.2020 17:17

Can Hi-Fi

Electrocompaniet, nisan 2020 basın bülteni:

Electrocompaniet’in piyasaya sürdüğü en yeni ürünü olan ECI 6 DX MKII Entegre Ampli tüm Classic Line serisi ürünlerimizde gerçekleştirdiğimiz güncellemelerin bir devamıdır. Son teknoloji ürünü elektroniklerle ve tıpkı tüm diğer Electrocompaniet ürünlerinde olduğu gibi tüm sinyal yolu boyunca en kaliteli gömme bileşenlerle tasarlanmış olan muhteşem bir cihaz tamda karşınızda.

Yeni ECI 6X MKII en ileri ses teknolojilerine ve hakiki bir Electrocompaniet sesine sahip sınıfının en iyisi sayılabilecek bir ampli. Ses kaynağı her ne olursa olsun, her nerede olursa olsun çalabilir ve müziğin aynen yaratıldığı gibi duyulmasını sağlar.

Tıpkı kendinden önceki benzerleri gibi ECI 6X MKII ‘nin de içinde son derece güçlü, esnek ve kullanımı kolay bir streamer bulunuyor.  ECI 6X MKII ayrıca Tidal, Qobuz, Spotify üzerinden de müzik çalabildiği gibi, AirPlay ya da DLNA üzerinden de beslenebiliyor, hatta ağınızda mevcut müzik koleksiyonunuzu bile dizinleyip çalabiliyor.

Son derece güçlü donanımı sayesinde tüm popüler müzik formatlarını destekliyor (DSD de dahil) ve yazılımının sürekli olarak güncellenmesi sebebiyle gelecekte çıkabilecek türlü formatlara ve streaming servislerine de açık.

ECI 6 DX MKII iOs ve Android için mevcut olan sezgisel uygulaması, evrensel web arayüzü ya da bir IR uzaktan kumanda ile doğrudan kumanda edilebilir.

Electrocompaniet  - Norveç'ten 45 yıllık efsanevi ürünlerimizle sürdürdüğümüz serüvenimiz bize eşsiz bir bakış açısı kazandırdı.  Electrocompaniet 1973 yılında kurulmuştur ve o zamandan beri bizler kaliteli Hi-Fi ürünler üreten firmalar arasında Norveç’in önde gelen üreticilerinden biriyiz. Ürünlerimiz hem profesyoneller, hem ofyofiller, hem basın hem de müzisyenler tarafından çok beğeniliyor, ne de olsa bir kez onları denediğinizde Electrocompaniet anlatılması gereken her şeyi anlatıyor. Ürünlerimiz CD çalarlar, DAC’lar, ampliler ve gerek High-End Classic Line gerekse Lifestyle EC Living Line’da mevcut olan hoparlörlerden oluşuyor. Electrocompaniet ürünleri Norveç’te üretilmekte ve 50’den fazla ülkede yer alan yetkili distribütörlerimiz tarafından satılmaktadır.

Sağlıklı güzel ve müzik dolu günlerde hep birlikte...

Can Hi-Fi

Electrocompaniet