Haberler, Kampanyalar

Haberler, Kampanyalar kategorisine ait (0 kayıt bulundu)
Haberler, Kampanyalar Ekle

ID No: #1196
14.10.2020 10:52

Can Hi-Fi

Morel hi-fi yakında stoklarımızda...!

Hep Daha Fazlası 
Mr.Meir Mordechai, Morel’i yaklaşık 40 yıl evvel, yani 1975 yılında, müziğe olan aşkından aldığı ilham ve hayalinden aldığı güçle kurdu. Onun hayali, müzikteki sihri en doğal haliyle yakalamaktı. O tüm yaşamı boyunca mükemmel ses kalitesine yeni standartlar getirmenin peşinde koştu. Morel markası bugüne dek (adını Mordechai Electro-acoustics isminin ilk harflerinden almıştır) gerek ev gerekse mobil sistemlerinde yeniden ses üretimiyle ilgili birçok ödül kazanmıştır. 

İnovatif teknolojisi ve tasarımıyla bilinen marka
Morel, yıllar içinde, teknolojik inovasyonları ve tasarımlarının mükemmelliğiyle ün yaptı. Morel’in sürücüleri ve aynı zamanda tweeter, midrange ve woofer’ları son derece talepkar olan high-end ürünlerde kullanıldı. Morel ürünleri ve ses sistemleri, dünya çapında 55’ten fazla ülkede, ev hi-fi sistemleri, ev sineması ve mobil ses cihazları piyasalarında satılmaktadır. 

Teknolojinin ötesinde: İnsan dokunuşu 
Büyülü bir his yaratan hoparlörler üretmek için sadece teknoloji veya modern endüstriyel araçlar yetmez. İnsan dokunuşu bu bakımdan mutlak bir gerekliliktir. Morel ürünlerinin hepsi el işçiliğiyle üretilmekte ve en yüksek standartları karşılayacak şekilde çok yoğun testlere tabi tutulmaktadır. Morel’in, kırk yıldır ses ile deneylerde bulunan ve işine tutkuyla bağlı ekibinin bilgi birikimi ve tecrübesi tüm ürünlerimize yansımaktadır. 

Sunulan değer 
Morel’in tasarım, Ar&Ge ve imalat tesisinin aynı çatı altında olması, kaliteyi en üst düzeye çıkartmaktadır. Morel uzun yıllardır, tasarım açısından çeşitli kısıtlardan bağımsız şekilde kendi sürücülerini üreterek edindiği tecrübeyle en son çıkmış akustik teknolojilerini, müşterilerinin ömürleri boyunca müzikten keyif alabilecekleri ürünlerde kullanarak onlara eşsiz bir değer sunuyor. 

Ev ses deneyiminin yeni tanımı
Morel’in ev ses sistemleri serisi, ses performansını kusursuz tasarımla buluşturuyor. Morel ürünlerinin hepsinde, markanın özel damgası olan teknolojik inovasyon, cesur tasarım ve üstün ses bulunmaktadır. Morel sistemleri yaşam alanına kolayca uyum sağlayarak görünmez olabilen gömme sistemlerin yanında eşsiz tasarımlar da sunmaktadır. 

Araba ses sistemi meraklılarının tercihi 
Morel’in bileşenleri ve bileşen sistemleri her arabanın gereksinimini karşılayabilir. Morel’in bizzat araba için tasarladığı yüksek performanslı hi-fi ürünler, iki ila üç yollu sistemlerden, koaksiyel hoparlörlere ve Integra hoparlör ve bileşenlere kadar geniş bir yelpazeyi kapsamaktadır. Morel’in uzun yıllarını verdiği Ar&Ge çalışmaları, araba içi sesin kısıtlarının üstesinden gelebilen ve sıra dışı bir performans sunabilen eşsiz teknolojiler geliştirmesini sağladı. İyi bir hoparlörün en belirgin özelliği, kayıtları “canlı” performansa dönüştürebilmesidir. Morel’in araba sistemleri bu hedefi her zaman tutturmaktadır. 

Morel: Ses inovasyonunda 40 yıl Morel, yeniden ses üretiminde çığır açmayı sürdürüyor. Önde gelen basın kuruluşları ve medya, Morel’in teknoloji liderliğini ve tasarıma getirdiği inovasyonları takdir ederek, gerek ev gerekse mobil ses sistemleri alanında Morel’i sayısız ödüle layık görmüştür.