Haberler, Kampanyalar

Haberler, Kampanyalar kategorisine ait (2 kayıt bulundu)
Haberler, Kampanyalar Ekle

ID No: #1143
27.01.2020 11:53

Dükkan Hifi

Sotm audio audiophile cat7 kablolar stoklarda

SOtM dCBL-CAT7 Network Kablosu

Üst düzey ses sınıfı network kablosu
Yüksek kaliteli çinko döküm gövde konektörü
Üstün ton dengesi ve ses kalitesi için gürültü filtresi bloğu

Network Audio teknolojisi ne kadar geliştirilirse geliştirilsin; istikrarlı, sağlam ve kaliteli iletim güvence altına alınmadığında gerçek ve kaliteli müzik dinleme zinciri malesef tamamlanamayacaktır. Ayrıca, ağ iletimi hangi şekilde yapılırsa yapılsın ağ kablosunun ses kalitesi ve performansı olağanüstü değilse, sistem müziğin gerçek güzelliğini sağlayamayacaktır.

Bir ağ ses sistemi ile, ağ kablosunun performansı, tıpkı sisteminizde kullandığınız ara bağlantı veya güç kablolarının kalitesine bağlı olduğu gibi, genel sesin ve müzikal nüansın kalitesini belirler. Özellikle, mükemmel ağ kablosunun performansı, iyi organize edilmiş ağ ses sistemi ile birşelince müzikal ifadenin inceliği üzerinde kesin bir etkiye sahip olacaktır.

Kararlı ultra yüksek hızlı iletim sağlayan SOtM dCBL-CAT7  network kablosu, mükemmel ses özelliklerine sahip özel olarak tasarlanmış yüksek kaliteli bir ses ağ kablosudur.
Yeni eklenen Filtre Bloğu, yönlendiriciden ( router / switch) giren veya ses sinyallerine müdahale eden NAS'ın geniş bant dijital gürültüsünü ortadan kaldırarak, müzikal duyguyu iletmedeki en önemli unsurlardan biri olan tonal dengeyi önemli ölçüde iyileştirmek ve dinamik ses özelliklerini mükemmel bir şekilde ifade etmek için tasarlanmıştır.

Özellikler
Empedans: 100 Ohm (±% 15)
10/100 / 1000Base-T, 10GBase-T desteği
Mekanik özellikler
Kablo dış çapı: 10mm (± 1mm)
Gürültü filtresi blok boyutu (mm): 120 x 25 x 25 (± 0,5 mm)
Altın kaplama kontaklar
Nikel kaplama çinko döküm konnektör gövdesi
 Alüminyum astarlı plastik folyo ve bakır örgü kalkan
Standart Metrajlar
1.5M'den 20M'ye kadar uzunluklar

 

Fiyatlar ve stoklar için www.dukkanhifi.com