Haberler, Kampanyalar

Haberler, Kampanyalar kategorisine ait (2 kayıt bulundu)
Haberler, Kampanyalar Ekle

ID No: #1117
14.01.2020 12:58

Dükkan Hifi

Sotm audiophile switchler stoklarda

SOtM snh-10 8 Port + 2 x SPF Modül Audiophile Switchler
 
Kaliteli bir ses sistemi ile müzik dinlemek hepimizin ortak hedeflerinden biridir.
Sisteminizin sesi yeterince iyi ise, keyifle geçirdiğimiz zamanların sıklığı artacaktır.
 
Sistemin ve müziğin tadını çıkarmak için, birçok meraklı müzik tutkunu sistemleri için para ve zaman harcıyorlar. 
 
Özellikle sistemin kalbinde digital ağ bağlantılı bir kaynak varsa gerçekten kaç HiFi sistem sahibinin sistemindeki sesten gerçekten memnun olduğunu merak ediyoruz.?
Kendi deneyimlerinizden, ağ koşullarındaki tüm varyasyonların üstesinden gelmenin ve çözmenin çok kolay olmadığını biliyoruz. Özellikle fiziksel ağ iletim teknolojisi bu konuda dikkate alınması gereken kilit noktadır.
 
 Fiziksel ağ bağlantıların sahip hifi ürünler üst düzey dijital ses cihazları olmasına rağmen, ses iletimi için geliştirilen özel network teknikleri kullanmaz veya içinde barındırmaz ve nihayetinde bilinen network sorunlarını ortadan kaldıramazlar. Digital audio nun kilit taşlarından biri networktür ve networkte kullanılan network cihazları ve kablolar doğru ses üzerinde çok etkilidir. Bazı sistemlerde sadece bir switch değiştirmenin üst düzey bir Dac değiştirmekten daha faydalı olduğunu deneyimledik.
 
SotM SNH-10G ile bir ağ ortamında oluşan sorunların sese yansıyan sorunlarının üstesinden gelmek için geliştirilmiş bir üründür ve ses sisteminizin kalbindeki temel soruna bir çözümdür.
 
Giriş ve çıkış terminalleri sekiz LAN bağlantı noktası ve iki SFP bağlantı noktasından oluşur. Ayrıca ses kalitesini en üst düzeye çıkarmak için sCLK-EX ve 10 MHz clock giriş konektörünü takma seçeneği de vardır. Bu seçenekler ve dCBL-CAT7 gibi yüksek performanslı ağ kabloları ile ağ ses sisteminiz, tüm yelpazenin ayrıntılarını kaybetmeden daha gerçekçi dokular, daha geniş ses sahnesi ve patlayıcı dinamiklerle performans gösterecektir.
 
Buna ek olarak, piyasada satılan modlanmış plastik kasalı bir cihaz yerine sadece bu iş için tasarlanmış güzel ve şık bir tasarımlı alüminyum gövdeye sahip bir üründür. Geleneksel ağ ürünlerinden her yönüyle farklıdır.
 
Ses sisteminiz hangi seviyede olursa olsun, ağ sisteminizde en iyi sesin ne olması gerektiğini kanıtlamak için sNH-10G'yi duymanız gerekiyor.
 
Takip ettiğimiz forum ve gruplarda malesef network hakkında birçok hatalı uygulama yapıldığını uzun zamandır görüyoruz. Doğru Network kurulumu Modeller hakkında daha fazla bilgi için lütfen bizi arayınız.
 
Bol Müzikli Günler Dileriz.
 
Dükkan HiFi



Etiketler , , , , ,