Haberler, Kampanyalar

Haberler, Kampanyalar kategorisine ait (1 kayıt bulundu)
Haberler, Kampanyalar Ekle

ID No: #1197
21.10.2020 17:52

Can Hi-Fi

Triangle borea basın bülteni

Triangle BOREA SERİSİ Şimdi Yeni Kaplama Seçeneğiyle...

BOREA SERİSİ İSKANDİNAV STİLİNDEN İLHAM ALDIĞIMIZ LIGHT OAK KAPLAMA SEÇENEĞİYLE KARŞINIZDA

Fransız hoparlör üreticisi TRIANGLE, ürün serileri ve amiral gemisi modelleri için düzenli olarak yeni kaplama seçenekleri sunmak suretiyle akustik ve tasarımda arayışlarını sürdürüyor.

Bu sonbahar odağımızda 2020’nin en iyi satan ürünü olan BOREA serisi var. Özenle ve cesurca tercih ettiğimiz Light Oak (Açık Meşe) kaplama seçeneğiyle karşınızda.

Bu şık ve açık tonun ilhamını İskandinav tasarımlarından aldık. Doğal renk tonlarına dönerek, hoparlörlerimizin zarafetini ve özgünlüğünü arttırdığımıza ve onlara bir nebze kadınsılık kattığımıza inanıyoruz.

Yeni BOREA Light Oak hoparlörler her tür mekâna uyum sağlayarak müziğe can verecek.

MALZEME VE RENGİN KUSURSUZ UYUMU

Borea serisinin Light Oak kaplaması, renklerin ve malzemelerin işbirliğiyle gözlere ve kulaklara ziyafet sunarak ön plana çıkıyor. Ahşabın beyaz ve krem tonlarıyla birleşimi, İskandinav dekorasyonuyla mükemmel bir uyum sağlıyor.

Sürücülerin çeperleri, hoparlör ağızları ve ayaklar, bu şık ve modern hoparlörlerin içindeki teknik özelliklerin hepsiyle ahenkli bir birleşim yaratacak şekilde tasarlandı.

Sonuç olarak ortaya, yakaladığı ahenkle adeta odanın içinde görünmez hale gelen ama hi-fi Triangle sesiyle ön plana çıkan bu hoparlörler çıktı, hiç olmadığı kadar güçlü ve zeki….

DETAYLARA ÖZEN

Borea serisindeki tüm hoparlörlerin mıknatıslı koruyucu ızgaraları bulunuyor. Bu ızgaralar mıknatıslı olmaları sebebiyle son derece kusursuz bir görünüm sağlamaktadır – hiç vida yok, hiç yuva yok. Yeni Light Oak kaplamasıyla uyumlu olacak şekilde, ızgaralar için kırçıllı gri bir kumaş seçildi. Izgaralar hafif bir sıcaklık ve rahatlık hissi katarak hoparlörlerin dekorasyona şık bir şekilde yerleşmelerini sağlıyor.

Beyaz, ahşap ve grinin birleşimi ile minimalist, natürel ve modern…

AKUSTİK PERFORMANS

EFS tweeter, doğal selülozdan midrange, güçlü ve hassas düşük frekanslar ve Driver Vibration Absorption System (DVAS), serinin ana karakteristik özellikleri olan yüksek kalite ve bütçeye uygun üstün akustik performansı korumasını sağlıyor.

TRIANGLE tarafından tasarlanıp üretilmiş olan bu üstün teknolojiler BOREA serisinin nötr ve berrak sesini bir adım öteye taşıyor.

BOREA, DÜNYACA TANINMIŞ BİR SERİ

BOREA hoparlörleri piyasaya sürüldüğünden beri uluslararası basından çok büyük övgüler aldılar. Borea serisi, mükemmel akustik performansı, tonal netliği ve kusursuz fiyat/değer oranıyla alkışlanıyor.

EISA AWARD 2020-2021
Borea serisi, EISA uzmanları tarafından, “En iyi ve en uygun ev sinema sistemi seçildi”.

TRIANGLE HAKKINDA

TRIANGLE 40 yılı aşkın süredir çok kaliteli hoparlörler tasarlamakta, imal etmekte ve montajlamaktadır ve tüm bunların tek bir hedefi var: Müziğin tam çekirdeğinde yatan duyguyu, artan bir hassasiyet ve canlılıkla yeniden üretebilen hoparlörler geliştirmek.

Şirket zanaatkârlarıyla uzun süreli ilişkilerini koruyarak, çalışanların bilgi birikimini her geçen gün arttırmaktadır.