Haberler, Kampanyalar

Haberler, Kampanyalar kategorisine ait (2 kayıt bulundu)
Haberler, Kampanyalar Ekle

ID No: #1188
25.08.2020 07:37

Can Hi-Fi

Triangle borea serisi eisa 2020-2021 ödülüne layık görüldü

Tüm Borea serisinin, EISA uzmanları tarafından “en kârlı” ev sinema ve stereo müzik hoparlör sistemi ödülünü kazandığını duyurmaktan dolayı gururluyuz. 

TÜM DÜNYADAN ÖVGÜLER ALAN BOREA SERİSİ

Eylül 2019’da piyasaya sürüldüğünden beri Borea serisi müşteriler tarafından olduğu kadar eleştirmenler tarafından da sıcak bir “hoş geldinle” karşılandı. Sayısız Hi-Fi dergisi kusursuz performansı kadar fiyat/kalite oranını da bol bol övdü. Bu da Borea serisini 1000 Euro altındaki Hi-Fi hoparlörler arasında en cazip seçenek haline getirmektedir.

Bu yeni çok kanallı hoparlör serisi için Triangle şık ve estetik görünümlü kasalar tasarlanmış ama öte yandan makul fiyatı da aklından çıkartmamış. (…) Keseye uygun bir ev sinema sistemi kurmak isteyenler için bu kaçırılmayacak bir fırsat.

EISA 2020-2021

Bu ödül TRIANGLE ve ortakları açısından, markanın adından söz etmek ve Borea serisinin yüksek performansa karşılık bütçeye uygun fiyatını vurgulamak açısından büyük bir fırsattır.

 

Fransız elektro-akustik sistem üreticisi TRIANGLE, 30 yıldır yaşattığı tutkusu, yenilikçi anlayışı ve 18 Altın Diapason ödülüyle, Fransız monarşisinin beşiği Soissons şehrinde high-end hoparlörler tasarlıyor ve üretiyor.

Kuruluşundan itibaren TRIANGLE’ın amacı müzik severlere çok kaliteli ve doğal bir ses sunmak, bu sebeple de araştırma ve teknolojik inovasyona her zaman öncelik tanıyor. TRIANGLE’ın mühendis ve teknisyenlerden oluşan son derece hevesli ekibi, hiç durmadan ürünleri iyileştirme ve yenilik yaratma peşinde çalışmalarını sürdürüyor ki TRIANGLE hoparlörlerini eşsiz kılan da işte bu. Her bir bileşen TRIANGLE’a özel teknik özelliklere göre tasarlanıyor, imal edilip geliştiriliyor.  

Yeniden üretim kalitesinden hiçbir ödün vermeyen ürünleri sebebiyle, güzellik ve müzik duygusunun cisimleşmiş hali olan Triangle bu güne dek 18 kez Altın Diaposon ödülüne layık görüldü. (Diaposon d’Or ödülü, bir Fransız dergisi olan Diaposon’un eleştirmenleri tarafından verilen bir ödüldür).