Haberler, Kampanyalar

Haberler, Kampanyalar kategorisine ait (2 kayıt bulundu)
Haberler, Kampanyalar Ekle

ID No: #1146
10.02.2020 13:37

Can Hi-Fi

Yeni Amiral Gemimiz Chord Ultima Pre 2

BASIN BÜLTENİ

Yeni amiral gemimiz ULTIMA PRE 2

Chord Electronics, 2019 yılında çıkan ULTIMA 2 VE ULTIMA 3 Mono Power Amplilere kusursuz bir eşlikçi olacak yeni ULTIMA PRE 2’yi sizlere sunuyor. Bu yeni preamplinin dünya prömiyeri Bristol Hi-Fi Show’da yapılacak chordelectronics.co.uk

10th Şubat 2020, Kent, İngiltere: Chord Electronics, 2018 yılında piyasaya sürülen amiral gemisi modelinin ardından ikinci ULTIMA preamplisini piyasaya sürüyor. Yeni ULTIMA PRE 2 2019 yılında piyasaya sürülen ve firmamızın ileri düzey, çift ileri beslemeli, hata düzeltmeli devre sisteminden faydalanan ULTIMA 2 ve ULTIMA 3  mono power ampliler için kusursuz bir eşlikçi olacak. ULTIMA PRE 2, önceki kuşak temsilcisi olan CPA 5000’in yerini rahatlıkla doldurabilecek bir preampli.    

Yeni ULTIMA mono power amplileri tamamlayacak şekilde modernize edilmiş olan yeni ULTIMA PRE 2, çarpıcı yeni estetiğini yeniden tasarlanmış cıvatasız yüzeyinden ve 28 mm kalınlığında, hava aracı düzeyi alüminyum ön panelinden alıyor.

Firmamızın amiral gemisi Referans serisinin bir parçası olan yeni ULTIMA PRE 2 firmamızın standart preamplilerinden ciddi ölçüde daha geniş bir şasiye sahip ve firmamıza tescilli ultra yüksek frekanslı güç kaynağı ve ultra düşük gürültülü devre sistemiyle -130dB’den daha düşük bir gürültü zemini performansı sunuyor. 

Günümüzün high-end ses sistemlerine büyük bir esneklik katan ULTIMA PRE 2’de dört çift tam dengelenmiş giriş, dört çift dengelenmemiş giriş ve ayrıca 2 adet tamamen bağımsız plak loop’u bulunuyor. Girişlerin her birinde altı kademeli kazanç ayarı mevcut; girişler arasında geçiş yapılırken büyük volüm değişikliklerinin önlenmesi açısından bu ayar bağımsız olarak yapılabilmektedir.  Tüm ayarlar mikroişlemcide saklanır ve cihaz elektrikten kesildiğinde bile bu bilgi cihazın belleğinde kalır.

Gece geç saatte ve tek başınıza müzik dinleme keyfi için günümüzün kaliteli kulaklıklarından tam potansiyelle faydalanabileceğiniz şekilde tasarlanmış iki adet düşük distorsiyonlu, düşük gürültülü, ön panele monte, 6,35mm’lik kulaklık çıkışı bulunmaktadır. 

Tam dengelenmiş A/V bypass devresi sayesinde A/V işlemcilere doğrudan bağlantı imkanı yapabilir, cihazın arkasındaki 12 V uzaktan tetiklemeli çıkışlar vasıtasıyla uyumlu güç amplilerini ya da A/V işlemcileri aktive edebilirsiniz.

Chord Electronics’in ünlü hava aracı düzeyi alüminyum kasası Jett Black ve Argent Silver renk seçenekleriyle sunuluyor.  Integra bacak sistemiyle tamamlanmış olan kasa (bacakla Jett Black, Argent Silver ya da Nickel cila seçeneklerine sahiptir) ULTIMA PRE 2’NİN diğer tam ölçekli Chord Electronics ürünleriyle üst üste konabilmesini sağlamaktadır. Choral ürün serisi cihazlarla da Choral Stand sistemi ile kullanıldığı takdirde yine üst üste konulabilir.  İntegra bacak sistemine alternatif olarak, iyice cilalanmış, siyah akrilik yan blok seçeneği ücretsiz sunulmaktadır.

 

Chord Electronics Ltd hakkında

Chord Electronics Ltd, yüksek performanslı hi-fi ve ses cihazları üreticiliğinde dünyanın önde giden firmalarından biridir. Chord Electronics, 1989 yılından beri Kent, İngiltere’de nehir kıyısında yer alan muhteşem tesisinde gezegenin en iyi hi-fi, ev sineması ve profesyonel ses ekipmanları üretmektedir. Teknolojinin izinden giden yenilikçi bir firma olarak Chord Electronics, örnek nitelikte ses mühendisliği, muhteşem tasarım ve hakiki bir estetik anlayışıyla muhteşem ürünler sunmaya devam ediyor.   

Chord Electronics uluslararası çapta güvenilen ve hayran olunan bir firma olarak sahip olduğu global müşteri portföyüne şu firmalar da dahildir: Metropolis Studios, Abbey Road Studios (London); Sony Music Studios (New York) Skywalker Sound (California) ve daha niceleri.

Web: www.chordelectronics.co.uk

https://www.canhifi.com/markalar/chord-electronics-5253.aspx