Haberler, Kampanyalar

Haberler, Kampanyalar kategorisine ait (2 kayıt bulundu)
Haberler, Kampanyalar Ekle

ID No: #1057
02.03.2019 10:46

Can Hi-Fi

Chord Electronics Stoklarımızda

Chord Electronics ilk olarak sınır tanımayan mühendisliğin ödün verilemez standartlar anlamına geldiği havacılık dünyasında kanat açtı. Firmanın sahibi John Franks tarafından tasarlanmış olan bu konsept, kuruluş yılımız olan 1989’dan beri firmamızın felsefesinin şekillenmesini sağlayan tek şeydir. İlk amplilerimiz BBC’ye tedarik ediliyordu, sonrasında ise bunu Abbey Road, Sony Music (New York) gibi dünyanın önde giden stüdyoları ve daha sonra Royal Opera House izledi.   

Profesyonel dünyadaki ünümüz, en iyi profesyonel ekipmanların gerektirdiği tasarım, mühendislik ve yapım standartlarını bünyesinde barındıran bir ev serisi oluşturma ihtiyacını doğurdu. Bugün, firmamıza patentli teknolojilerimizi tüm Britanya yapımı ürünlerimizde uyguluyor ve baştan sona tüm Chord ürün serilerinde stüdyo sınıfı bir ses performansını gururla sunuyoruz.  

Havacılık elektroniğinin ödünsüz dünyasında doğmuş olan Chord Electronics’te biz iki ana hedefe odaklıyız: Dünyanın en iyi sesli Hi-Fi cihazlarını yaratmak ve inovasyonun sınırlarını zorlamak. Zamana meydan okuyan, görsel bakımdan eşi benzeri görülmemiş, ses bakımından baş döndürücü tasarımlar yapıyoruz.

Biz Chord’uz.