Haberler, Kampanyalar

Haberler, Kampanyalar kategorisine ait (2 kayıt bulundu)
Haberler, Kampanyalar Ekle

ID No: #1065
23.04.2019 18:11

Can Hi-Fi

Chord Electronics’in Poly streamer cihazı yeni ve çarpıcı nitelikte yazılım güncellemesiyle karşınızda

‘Poly 2’ye Tidal ve Qobuz entegrasyonu geliyor, artık o da Roon Ready sertifikasına sahip ve bu yazılımla performans bakımından onda birçok iyileştirme yapıldı.
8 Nisan 2019, Kent: Chord Electronics, Mojo DAC/kulaklık amplisiyle birlikte kullanılan kablosuz streaming modülü Poly için çok önemli bir yazılım güncellemesini duyurdu. Poly2’yi taçlandıran bu yeni yazılım versiyonu (V2.0.0) çok sayıda iyileştirmenin yanında üçüncü parti DLNA Uygulamaları vasıtasıyla Tidal ve Qobuz entegrasyonunu mümkün kılıyor.
Yüksek çözünürlüklü streamer/player cihaz Poly 2’de ilk kez böylesine büyük bir güncelleme yapılıyor. Bu güncellemeyle performans bakımından birçok iyileştirmenin yanında, Bluetooth, DLNA ve Wi-Fi’da ve ayar düğmesinde de iyileştirme sağlanacak. Ayrıca bu cihaz Roon Ready sertifikalı hale geldi.
Bugün gerçekleşecek güncelleme “single-jump firmware” update yöntemiyle yapılacağından tüm cihazlar bu şekilde aynı anda en son versiyona yükseltilebilecektir.
Poly 2 yazılımıyla cihazın Android cihazlar için özel bir konfigürasyona sahip olmasıyla ilgili daha önce yapılan Gofigure for Android’le ilgili duyurumuz da hayata geçecek.
Poly 2 yazılımının özellikleri
Roon Ready
Poly artık tamamen Roon Ready sertifikalı bir cihazdır. Poly kullanıcıları bu firmanın sunduğu çözümlerin hepsinden faydalanabilecekler. Bu yazılımla Bluetooth vasıtasıyla kolaylık sağlanıyor ve Roon Ready moduna geçilebilmesi için network playback performansında iyileştirme sağlanıyor.
Dedicated DLNA
Poly’nin DLNA yetileri de Tidal ve Qobuz gibi streaming servislerinin entegrasyonuyla iyileştirilmiş olacak. Ayrıca Internet Radio, DSD rendering güncellemesi, plus boşluksuz (gapless) playback desteği de ekleniyor (Müşterinin uygulamasının desteklediği yerlerde)
Wi-Fi
Yeni Wi-Fi sürücüsü performans ve esneklik bakımından çok daha iyi olacak ve 2.4GHz üzeri ağlarda daha hızlı işleyecek.
Daha iyi Bluetooth
Bluetooth da iyileştirilecek ve Wi-Fi’la uyumu daha iyi olacak.
Muhteşem MPD (Music Player Daemon)
Bu güncelleme Id3tag desteğini, Mp3 indeksleme desteğini ve MPD’ye genel bir güncellemeyi de kapsamaktadır.
Cracking configuration switch
İyileştirilen ayar düğmesi birçok önemli özelliği bünyesinde barındırıyor: Hotspot ve Network modları arası geçiş, Hotspot şifre sıfırlamaya erişim, Bluetooth PIN kodu sıfırlama ve fabrika ayarlarını sıfırlama işlevleri, manuel yazılım güncellemesi (bunların hepsini Ayar (Config) düğmesini 20 saniye basılı tutarak yapabiliyorsunuz, ayrıca düğmeye her basılışta seçenekler işitilebiliyor.
Android/iOS App güncellemesi
Tidal ve Qobuz kimlik bilgisi girişleri, Internet Radio’nun desteklenmesi ve favori kanalların eklenebilmesi olanağı, Hotspot/Wi-Fi geçişlerinin iyileştirilmesini sağlayan bir Wizard güncellemesi ve yazılım günceleme yönteminin değiştirilmesi. Poly 2 yazılımı yüklendikten (V2.0.0) sonra ileri zamanda yeni bir güncelleme olduğunda kullanıcılara uyarı gidecek ve kurulumun zamanını seçebilecekler.
Editor’s note: Güncellemenin yapılışıyla ilgili kısa videoyu youtube’ta bulabilir ya da Chord Electronics web sayfasında Support>Streamers bölümünden erişebilirsiniz.



Etiketler