Haberler, Kampanyalar

Haberler, Kampanyalar kategorisine ait (0 kayıt bulundu)
Haberler, Kampanyalar Ekle

ID No: #1083
25.08.2019 14:48

Dükkan Hifi

Cube Audio Bliss C Demoda

Cube Audio Bliss C Hoparlör

21. yüzyılın fullrange sürücüleri ve hoparlörleri.

Fullrange hoparlörlerinin, çok yollu hoparlörlerin yakalamaya çalıştığı canlı müzik performansını daha doğru yaratabileceğine inanıyoruz. İnanılmaz ses sahnesi, mutlak holografi, büyülü orta bant, açık ve doğrudan ses veren yapı en sevdiğiniz müziğin mümkün olan en duygusal sunumunu sunar.

Cube Audio Bliss C, Cube Audio Fc8 hoparlörü temel alan eksiksiz tek sürücülü bir hoparlördür. Mutlak dinleme deneyimi yaratabilen eşsiz bir hoparlör ve çok daha fazlası. Son teknoloji ürünü el yapımı fullrange sürücüler, çok etkili backloaded horn enclosure kasa ile bir araya getirilerek gerçek bir odyofil tatmin ve mutluluk deneyimini yaşatır.

Cube Audio Full range hoparlörlerinin tümü, sürücülerde kullanılan birçok yenilikçi teknolojiden ve çözümden çok büyük faydalar elde edilerek üretildi. Aldığımız başarılı sonucun ispatı sadece seste değil, her hoparlörün ölçümlerinde de kolayca fark edilebiliyor. Frekans cevabı sadece "eksen" ölçümünde göze çarpmamaktadır. Sonuçta benzersiz sonuçlar elde ettik ve bunu sizlerle gurula paylaşıyoruz.

Tüm sürücüler ve hoparlörler Polonya'da el işçiliği ile üretilip monte edilmiştir. En yüksek kalite ve uzun ömür sunan bu üretim süreci, hem el işçiliği hem de modern hassas bilgisayar kontrollü CNC makinelerle üretilmiş parçalardan oluşur.

Teknik Detaylar :

Güç : 40 W

Verimlilik : 90db

Frekans cevabı : 36 Hz - 23kHz (6db) *

Boyutlar YXDXG : 100 x 40 x 25 cm

Ağırlık : 26 Kg

F8 fullrange sürücüsünde kullanılan çözümler ve teknolojiler: Sürücünün tüm özellikleri üreticinin kendi sayfasında bulabilirsiniz

      Bakır ve Alüminyum Faraday Halka Sistemi

       Karışık mıknatıslı motor (Neodium + Ferrit)

       Ultralinear düşük damperli süspansiyon / örümcek

       Underhung ses bobini

       Çok katmanlı su geçirmez kağıt koniler

Sürücü Parametreleri

Fs  = 42 Hz 
Re  = 6 ohms
Le  = 0.094 mH
Qt  = 0.38
Qes = 0.39
Qms =14.3
Cms = 0.81 mm/N
Vas = 55 liters
Sd= 230 cm^2

Bl  = 8.6 T*m

Xmax = +- 3 mm*

Xdamage = +- 6 mm
Sensitivity = 92 dB