Haberler, Kampanyalar

Haberler, Kampanyalar kategorisine ait (2 kayıt bulundu)
Haberler, Kampanyalar Ekle

ID No: #1077
26.07.2019 13:38

Can Hi-Fi

Tasarımdan en küçük parçasının üretimine kadar safkan İngiliz olan QUADRASPIRE ses sistemi mobilyaları pek yakında...

NEDEN QUADRASPIRE?

Hi-Fi sehpalarımız ve standlarımız, canlı müziğin titreşiminin keyfini evinizde sürebilmeniz için ses sahnesinin açılmasını ve dinamiklerin iyileştirilmesini sağlamaktadır. 

SES
Hi-Fi ses cihazlarının yerleştirilmelerinin ve üzerine kondukları mobilyanın, ses bakımından yarattığı büyük farktan çok etkilenen Eddie Spruit bileşen rezonansı meselesinin üzerine eğilerek buna çözüm üreten bir sehpa geliştirdi. Eddie, 1995 yılında Quadraspire firmasını kurdu ve bugün halen dünyanın dört bir yanında satılmakta olan Q4 Hi-Fi sehpasını piyasaya sürdü. 

TASARIM
Yöneticiliğini Alester Kells’in üstlendiği tasarım ekibi farklı malzemeler, şekiller üzerinde araştırmalar yaparak ses performansının iyileştirilmesine yönelik tasarımlar yapmaktadır. En iyi müzik çalgılarının yapımında kullanılan ve en kabul gören test tekniğini yani kulak testi tekniğini kullanan ekip, daima yeni çözümler üzerinde çalışmaktadır. 

MÜHENDİSLİK
Ürün mühendisimiz Ian Sibley, X reference sehpa ve yeni QPlus interface gibi tasarım fikirlerimizi gerçeğe dönüştüren kişi. Kendisi ayrıca tüm Quadraspire ürünlerinin yapım ve cilalama aşamalarına nezaret ederek baştan sona kusursuz olmalarını sağlar.  

KALİTE 
Tüm ürünlerimiz, İngiltere’de Bath yakınlarındaki Hallatrow kasabasında yer alan fabrikamızda yapılmaktadır. Mühendislerimiz ahşap ve metal bileşenlerin işlenmesinde en son çıkan teknolojilerden yararlanmaktadır. Başarımız açısından en önemli etmen, tüm ürünlerimizin en yüksek standartlara göre imal edilip cilalanmasıdır.