Haberler, Kampanyalar

Haberler, Kampanyalar kategorisine ait (0 kayıt bulundu)
Haberler, Kampanyalar Ekle

ID No: #1194
14.09.2020 10:14

Can Hi-Fi

Triangle hoparlörleri ses imzası

SES İMZAMIZ

TRIANGLE sesi son derece dinamik, dengeli ve müziğin fiilen gerçekleştiği bant genişliğine odaklı bir ses olarak tanımlanabilir. Triangle hoparlörler ile konser dinlemez, onu hissedersiniz. 

  

 

 

 

+ Dinamik
Koni yüklemeli tweeter’ımız hoparlörün genel verimini arttırmakta ve böylece muazzam bir enerji ve canlılık yaratmaktadır.

 

+ Hafif
Mükemmel bir gerçeklik yaratabilmek ve aynı zamanda her bir enstrümanın detaylarını ve inceliğini yansıtabilmek için TRIANGLE düşük volümlerde bile maksimum bilginin muhafaza edilebilmesi için hafif ve dayanıklı materyaller kullanmaktadır. 

 

 

 

Hızlı ve Doğru
Woofer’lar bas sürücünün çabukluk ve hassasiyetle hareket edebilmesini sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Basın tam kontrol altında olması orta bölümün daha özgürce çalışabilmesini sağlamaktadır.

 

 

 

 

 

 

 

KONİ YÜKLEMELİ TWEETER

TRIANGLE markasını gerçekten temsil eden teknoloji ve performans niteliklerine sahip olan koni yüklemeli tweeter’da bir basınç odacığıyla kombine edilmiş titanyumdan bir kubbe bulunuyor. Bu teknoloji, düşük distorsiyon düzeyi ve mükemmel yönlülük ile yüksek bir verim sağlamaktadır.

MIDRANGE

TRIANGLE, midrange sürücülerinde selüloz hamurdan membranlar (kağıt) tercih ediyor. Bunun sebebi bu materyalin hafifliği ve sertliğidir. Bu membran, küçük pilili süspansiyonlarla birlikte, renklenmenin az olmasını sağlarken, inanılmaz bir doğruluk ve insan sesi kalitesi sunmaktadır.

WOOFER

Woofer’larda ise bir cam fiber membran bulunmaktadır. Bu membran da ters çevrilmiş yarım tono süspansiyon ile sürücünün çabuk ve kesin bir şekilde durmasını sağlamaktadır. Bu teknoloji istenmeyen rezonansları ortadan kaldırırken üstün bir yeniden ses üretimini mümkün kılmaktadır.