Haberler, Kampanyalar

Haberler, Kampanyalar kategorisine ait (0 kayıt bulundu)
Haberler, Kampanyalar Ekle

ID No: #1099
24.10.2019 12:38

Lotusconcept

DCS Bartok Network DAC Övgüler Almaya Devam Ediyor

dCS‘in adeta geçmişini, bugününü ve geleceğini bir arada sunan dCS Bartók DAC, Rossini serisi için geliştirilmiş mükemmel teknolojiye sahip bir network streamer (ağdan müzik yayınlayıcı).

Bu tek kasalı dijital müzik çalar üzerinde, efsanevi dCS Ring DAC™ ve sinyal işleme platformu ile birlikte özel yapım, üstün performanslı bir UPnP müzik yayınlayıcı yer alıyor.

USB, AES ya da S/PDIF gibi bir dizi endüstri standardı dijital girişten müzik çalabilen Bartok, ağ üzerindeki bir NAS sürücüden ya da TIDAL™ veya Spotify gibi çevrim içi servislerden ve Airplay™ yolu ile Apple markalı cihazlardan müzik akışı alabiliyor. Ağ arayüzü, MQA™ şifreleme ve çevirimini de kayıpsız yerine getiriyor.

DAC bölümünde birbirinden bağımsız XLR ve RCA çıkışları ile her tür power amp’i sürebilecek olan Bartok, sadece dijital kaynak kullanan ve preamp kullanmak istemeyenler için ideal bir çözüm sunuyor.

Bartók DAC aynı zamanda çok güçlü ve hızlı bir kullanıcı arayüzüne sahip. Tek bir arayüzden tüm iRadio kanallarına, dijital ve UPnP kaynaklara ulaşıyorsunuz.

DXD upsample standard olan Bartók’da DSD upsample yapabilmek de mümkün. DSD için de kişisel tercihlere göre seçilebilen değişik DSP filtreler bulunuyor.

Vivaldi serisinde olduğu gibi Bartók da dCS‘in basit ancak tüm sapmaları (jitter) minimize edip ses kalitesini ciddi derecede iyileştiren, ‘otomatik saat denetleme’ mimarisini destekliyor.

Tüm dCS ürünleri gibi Bartók’un yazılımı da CD ve USB aracılığı ile ya da yeni otomatik indirme ve yükseltme yeteneği ile güncellenebiliyor. Bu özellik ile dCS, ürün güncellemeleri yanında yeni özellikler ve ses iyileştirmeleri ile de Bartók’u ürün ömrü boyunca güncel tutabilecek.

http://www.lotusconcept.com/dcs-bartok/

Lotusconcept, tutku dolu bir çaba sonucu ortaya çıkmış bir oluşumdur.

Ses, Görüntü ve Otomasyon konularında danışmanlık ve uygulama hizmeti veren bağımsız
bir girişim olan Lotusconcept’in 1983 yılında başlayan hikayesi sürekli yükselen eğrisi ile bugüne ulaşır.

Şirketimiz, dünyaca tanınmış markaların ürünlerini kullanarak anahtar teslimi proje hizmetleri,
sistem entegrasyonu, mühendislik, teknik destek ve danışmanlık hizmetleri vermektedir.

Lotusconcept, konusunda uzman, deneyimli, eğitimli, güncel gelişmeleri takip eden ve ülkemiz altyapısını
yakından tanıyan elektrik, elektronik mühendisleri ve teknisyenlerden oluşan güçlü bir teknik ekibe sahiptir.