Haberler, Kampanyalar

Haberler, Kampanyalar kategorisine ait (0 kayıt bulundu)
Haberler, Kampanyalar Ekle

ID No: #1119
22.01.2020 18:42

Can Hi-Fi

Electrocompaniet ecı 80d’yi sunar.

ECI 80D bizim yepyeni, giriş düzeyi entegre amplimiz. Yeni ECI80D, kendi bünyemizde, deneyimli mühendislerimiz tarafından geliştirilmiş olan kendimize has sesiyle bilinen A/B sınıfı ampliden faydalanarak 8 ohm’a 2x80 Watt güç sunuyor. Plak çalarınızı da kullanabilmeniz için ECI-80D’nin içine bir de RIAA phono pre-ampli yerleştirdik (MM kartuşu destekleyen). ECI80D’nin içinde ayrıca iOS ve Android cihazınızdan, Mac ya da PC’nizden yayın akışı alabilmenizi, yani streaming yapabilmenizi sağlayan 2 yollu bir Bluetooth HD bulunmasının yanında High-end kulaklıklarınıza da HD streaming imkanı mevcut. ECI80D’de 2 adet analog, tek uçlu (single-ended) giriş, 5 adet dijital giriş (2 koaksiyel, 3 Toslink), 2 kulaklık çıkışı bağlantısı var. Yanı sıra ve elbette Electrocomapniet’in eşsiz sesi ve benzersiz estetiği kişiliğinin bir parçası olarak karşınızda.    

Sonuç olarak sizlere, çarpıcı görünüme sahip ve pazardaki her türlü hoparlörü sürebilen son derece değerli, güncel, fonksiyonel, dinamik ve aşkla hissederek dinleyeceğiniz bir entegre ampli sunuyoruz. 

Amplimizde kararlı, koyui hızlı ve iyi bir bas ve basın kontrolü arasında güzel bir denge yakaladık. Tüm ürünlerimizde olduğu gibi detaylı ve açık bir midrange, sıcak anlaşılır ipeksi tizler neredeyse görünürcesine odanızı müzikalite ile dolduracak. Tüm bunlar en sevdiğiniz müzikleri tam olarak kaydedildikleri gibi dinleyebilmenizi sağlamak için yapıldı.

ECI 80D’ye 2020 yılının Ocak ayından itibaren sahip olabilirsiniz…

Electrocompaniet – Norveç’te 45 yıldır efsanevi Hi-Fi ürünler yaratma tecrübemiz bize eşsiz bir bakış açısı kazandırdı. 1973 yılında kurulmuş olan Electrocompaniet, kaliteli Hi-Fi cihazları üreticisi olarak Norveç’in önde gelen firmalarından biridir. Ürünlerimiz, profesyoneller, odyofiller, basın ve müzisyenler tarafından çok sevilen ürünler. Onları bir kez bile denediğinizde Electrocompaniet sesi size her şeyi anlatacak. Gerek High-End Classic Line, gerekse Lifestyle EC Living serilerimizde CD çalarlar, ampliler, DAC’lar ve hoparlörler sunuyoruz. Electrocompaniet ürünlerinin tamamı Norveç’te üretilmekte ve 50’yi aşkın ülkedeki yetkili distribütör ve bayilerimiz tarafından satılmaktadır.