Monitor audio silver 2 (5g) bookshelf speakers (walnut)(takaslı)

37600 TL 17,500TL
Ürün ID:
43810
İlan Tarihi:
8/19/2023

Kategori:

BookShelf Hoparlör

Durum:
4/5
Marka:
Monitor audio
Model:
Silver
Beğeni:
1
Görüntüleme:
1598
Takas:
Hayır
Pazarlık:
Hayır
Kutusu:
Hayır
Teslimatı/Kumandası:
Yok
Kargo:
Diğer
Gönd. Yer.:
Türkiye (Turkey)
Kargo Maliyeti:
Alıcıya Ait
Tah. Karg. M.:
0
Ödeme:
Kullanıcı Profili:
Web Site :

Tıkla Paylaş

Ürün Açıklaması:

ÜRÜN ÇOK TEMİZ VE SORUNSUZDUR KOZMETİK OLARAK 10/9 İHTİYAÇ FAZLASI ELİMDE BİRÇOK ÜRÜN OLDUĞU İÇİN SATILIKTIR, KUTUSU KUTU İÇERİĞİ MEVCUTTUR. KARGO YAPILABİLİR

İNGİLİZ MARKASININ BAŞARILI FİYAT PERFORMANS SERİSİ ÜRÜNÜ 5. JENERASYON ŞUAN SON MODELLERİ 7G OLARAK GEÇER, ÜST DÜZEY MALZEME KALİTESİNE SAHİPTİR, BİRÇOK MARKANIN HOPARLÖRÜNÜ KULLANAN BİRİ OLARAK MONİTOR AUDİO'NUN BU SEGMENTTEKİ ÜRÜNLERİ İÇİN MALZEME KALİTESİNİ, MUADİLLERİNİN ÇOK ÖTESİNDE TUTUĞUNU SÖYLEYEBİLİRİM.

ÜRÜNÜ SIRADAN RAF TİPİ HOPARLÖRLER İLE KIYASLAMAYIN ÇOĞUNDA 6-6,5 İNCH SÜRÜCÜ VARDIR BU ÜRÜN KULE TİPİ İLE RAF TİPİ ARASINDAKİ YERİNİ KORUR 8 İNCH SÜRÜCÜYE SAHİP, BU SAYEDE DOLGUN BASLAR VE GENİŞ BİR SAHNESİ VARDIR. İSTER STEREO İSTER SİNEMADA RAHATLIKLAK KULLANILABİLİR.

ŞUAN BU SERİNİN GÜNCEL MODELİNİN ADI SİLVER 100 7G SATIŞ FİYATI 37,600 TL

BENİM SATIŞ FİYATIM 17,500,00 TL FİYAT SONDUR.
 
TAKAS SADECE GÜNCEL YENİ ALINMIŞ MASA ÜSTÜ BİLGİSAYAR LAPTOP VE CEP TELEFON TABLET GİBİ YENİ CİHAZLAR İLE OLUR FİYAT FARKLARI PİYASASINA GÖRE KONUŞULUR.

Teknik özellikler

Sistem Formatı: 2 yol

Frekans tepkisi: 40Hz - 35kHz

Hassasiyet (1W@1M): 88dB

Nominal Empedans: 8 Ohm

Maksimum SPL: 112.6 (çift)

Güç İşleme (RMS): 120W

Önerilen Amplifikatör Gereksinimleri: 40-120W

Bas Hizalama: Bas refleks - arkadan portlu

HiVe ® II port Sistemi:

Geçiş Frekansı: 2.0kHz

Tahrik Ünitesi Tamamlayıcı

1 x 8" RST Bas/Orta sürücü

1 x 1" (25 mm) C-CAM  Altın Kubbe tweeter


Şık görünüm, güçlü ses

Monitor Audio'nun Silver 2 hoparlörlerinin sunduğu net, açık tizleri, şaşırtıcı derecede derin basları ve geniş ses alanını deneyimleyin. Bu kompakt kitaplık hoparlörlerinin en sevdiğiniz konserleri ve filmleri hayata geçirme gücüne nasıl sahip olduğuna şaşıracaksınız. Ve onları herhangi bir dinleme odasına güzel bir katkı yapan lüks yapısından etkileneceksiniz. Silver 2'ler, orta ila büyük boyutlu odalardaki ev sineması veya stereo kurulumları için idealdir. Gerçek, tam aralıklı odyofil ses için güçlü bas tepkisinin keyfini çıkarmak için Monitor Audio'nun Silver W12 destekli subwoofer'larından birini eklemeniz yeterli.

Tasarımdan gelen mükemmellik

Her Silver serisi hoparlör, pürüzsüz, ayrıntılı yüksek sesler için Monitor Audio'nun altın kubbe tweeter'ını içerir. Kubbeler, başlangıçta havacılık endüstrisi tarafından jet motoru bileşenleri için geliştirilmiş seramik kaplı bir alüminyum/magnezyum alaşımından yapılmıştır. Kubbeler, ideal sertlik ve sönümleme özellikleri için bir altın tabakasıyla anodize edilmiştir. Son derece düşük kütleleri ve yüksek sertlikleri, bu tweeter'ların insan işitme aralığının çok ötesinde, çok az veya hiç işitilebilir bozulma olmadan doğru bir şekilde çalmasına izin vererek, onları yüksek çözünürlüklü müzik dinlemek için mükemmel bir seçim haline getirir.  

Hoparlörün sıkı, güçlü bası ve dinamik orta kademesi, Silver 2'nin Sert Yüzey Teknolojisine sahip 8" woofer'ı sayesinde gelir. Tweeter'larla aynı hafif alaşımdan üretilen bu sürücüler, yüzeye bir çukur deseni eklenerek daha da güçlendirilir ve sertleştirilir Çukurlar, daha ince, daha hafif ve daha duyarlı konilerin kullanılmasına izin verirken bozulmaya neden olan eğilme ve bükülmeye direnmeye yardımcı olur.

Güçlü performans sağlamak için daha fazla iyileştirme

Titiz mühendislik ve saatlerce dinleme, her bir Silver serisi hoparlöre girer. Monitor, hem görünür hem de gizli önemli tasarım öğelerine çok dikkat etti. Silver 2, kalbinde birinci sınıf bileşenlere sahip gelişmiş bir çapraz ağ kullanır. Monitor ayrıca tüm dahili kablo bağlantılarını yapmak için Pureflow® Gümüş kaplamalı OFC telini seçti. Birlikte, bu iyileştirmeler, ger

bilgiler ilan içeriğinde yazılı
Kullanıcı Bilgileri:
Kullanıcı:
Kafkasyali34
Puan: stars
Ülke:
TÜRKİYE
Şehir:
İstanbul
İlçe:
Eyüp