Haberler, Kampanyalar

Haberler, Kampanyalar kategorisine ait (0 kayıt bulundu)
Haberler, Kampanyalar Ekle

ID No: #1239
26.04.2023 23:15

Soundathome

Pachanko Labs Computer Audio Transport' lar Soundathome' da !

Pachanko Labs, donanımsal açıdan piyasadaki en iyi bilgisayar parçalarını bir araya getirerek, üst düzey audio transport bilgisayarlar üreten bir firma. Donanım kısmında kaliteden ödün vermezken yazılım kısmında da sektördeki rakiplerinden bir adım öne çıkarak, Windows'u audiophileler için tweakleyerek inanılmaz bir ses kalitesine ulaşmış vaziyette. Pachanko CAT' lar iyi bir Audio Transport bilgisayar arayan müzikseverler için başarılı bir seçenek iken, Roon kullanıcıları için ise vazgeçilmez bir Roon Core. Piyasadaki muadillerinden fansız ve gürültüsüz donanımı,  ve şık tasarımı ile ayrılmakla kalmayıp yazılımsal olarak da çok ileri bir boyutta. 

Sesteki etkilerini tarif etmek gerçekten çok güçlü bir kelime dağarcığı ve hayal gücü gerektiriyor. Basitçe insanı büyülüyor denebilir. 

Roon' un yanında müzik player camiasındaki en üst kalitedeki playerlardan biri olan HQ Player opsiyonu ve yepyeni ve geleceğin teknolojisi Diretta opsiyonu da remote olarak  kurulum sırasında eklenebilmekte. 

 Stoğumuzda 4 TB ve  8 TB  saklama alanı bulunan Constellation Mini ve Constellation Mini SE serisi cihazlar mevcuttur. Farklı storage seçenekleri için lütfen bizimle iletişime geçiniz. 

Bu farklı deneyimi yaşamanız için sizleri Kadıköy ( Erenköy Mah.) bulunan mağazalarımıza bekliyoruz. 

 

Bize 0 (534) 201 92 09 numarasından ulaşabilirsiniz.